Politie zoekt Bart van Urk (38) voor betrokkenheid ernstig misdrijf Oudedijk Rotterdam

zondag 11 januari 2015 17:59

Rotterdam –  In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar de 38 –jarige Bart van Urk uit Rotterdam. Ziet u deze man of heeft u meer informatie over zijn verblijfplaats op dit moment? Bel dan direct 112. Benader de man niet zelf, maar alarmeer de politie.

Het is niet bekend waar deze man op dit moment is en de politie is dringend naar hem op zoek omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het misdrijf. Naast het signalement wordt er ook een recente foto van de man verspreid.

Signalement:
De verdachte is een blanke man van ongeveer 1.80 lang. Hij heeft een smal postuur en een korte,nette donkerblonde baard. De man was gekleed in een zwarte halflange stoffen jas, een zwarte/donkere broek, een zwarte donkere schoudertas, hij droeg een grijze platte pet.

Zie ook : Arrestatieteam betreedt woning na vondst dode vrouw Oudedijk Rotterdam

Foto’s : Politie eenheid Rotterdam, District Oost & Joëy Heijstek

Bart van U
Bart van U met pet

 

DSC_5722

Foto van de plaats delict die is gevormd na het aantreffen van de vrouw in een woning aan de Oudedijk. © Joëy Heijstek

 

 

0 reacties

Politie zoekt Bart van Urk (38) voor betrokkenheid ernstig misdrijf Oudedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar de 38 –jarige Bart van Urk uit Rotterdam. Ziet u deze man of heeft u meer informatie over zijn verblijfplaats op dit moment? Bel dan direct 112. Benader de man niet zelf, maar alarmeer de politie.

Het is niet bekend waar deze man op dit moment is en de politie is dringend naar hem op zoek omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het misdrijf. Naast het signalement wordt er ook een recente foto van de man verspreid.

Signalement:
De verdachte is een blanke man van ongeveer 1.80 lang. Hij heeft een smal postuur en een korte,nette donkerblonde baard. De man was gekleed in een zwarte halflange stoffen jas, een zwarte/donkere broek, een zwarte donkere schoudertas, hij droeg een grijze platte pet.

Zie ook : Arrestatieteam betreedt woning na vondst dode vrouw Oudedijk Rotterdam

Foto’s : Politie eenheid Rotterdam, District Oost & Joëy Heijstek

Bart van U
Bart van U met pet

 

DSC_5722

Foto van de plaats delict die is gevormd na het aantreffen van de vrouw in een woning aan de Oudedijk. © Joëy Heijstek

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!