Verdachte van dodelijke schietpartij Hamdi Bilir Mathenesserweg Rotterdam aangehouden

dinsdag 13 januari 2015 15:09

Rotterdam – Op dinsdag 13 januari zijn een 28-jarige man uit Sliedrecht en een 36-jarige jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij op 23 september 2014 in Rotterdam. De 29-jarige Amsterdammer Hamdi Bilir kwam daarbij om het leven.

Het slachtoffer werd op 23 september rond 17.50 uur in een restaurant aan de Mathenesserweg beschoten toen hij daar met vrienden aan het eten was. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer werd door meerdere kogels geraakt en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
Sindsdien werkt een grootschalig rechercheteam onafgebroken aan de oplossing van dit misdrijf. Het onderzoek leidde naar de twee mannen die op 13 januari zijn aangehouden. De 28-jarige verdachte werd in zijn woning in Sliedrecht aangehouden en de 36-jarige verdachte in zijn woning in Rotterdam. In hun woningen en op nog vijf andere locaties werden doorzoekingen gedaan.
De nu aangehouden mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf. Het onderzoek naar de schutter wordt voortgezet.

Tekst : politie.nl

Foto : Kevin Harkema Lees ook Dode na schietpartij eethuis Mathenesserweg Rotterdam

IMG-20140923-WA0025

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte van dodelijke schietpartij Hamdi Bilir Mathenesserweg Rotterdam aangehouden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op dinsdag 13 januari zijn een 28-jarige man uit Sliedrecht en een 36-jarige jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij op 23 september 2014 in Rotterdam. De 29-jarige Amsterdammer Hamdi Bilir kwam daarbij om het leven.

Het slachtoffer werd op 23 september rond 17.50 uur in een restaurant aan de Mathenesserweg beschoten toen hij daar met vrienden aan het eten was. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer werd door meerdere kogels geraakt en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
Sindsdien werkt een grootschalig rechercheteam onafgebroken aan de oplossing van dit misdrijf. Het onderzoek leidde naar de twee mannen die op 13 januari zijn aangehouden. De 28-jarige verdachte werd in zijn woning in Sliedrecht aangehouden en de 36-jarige verdachte in zijn woning in Rotterdam. In hun woningen en op nog vijf andere locaties werden doorzoekingen gedaan.
De nu aangehouden mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf. Het onderzoek naar de schutter wordt voortgezet.

Tekst : politie.nl

Foto : Kevin Harkema Lees ook Dode na schietpartij eethuis Mathenesserweg Rotterdam

IMG-20140923-WA0025

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!