Bejaarde man alsnog overleden na ongeval op metrostation Oosterflank Rotterdam

zaterdag 17 januari 2015 12:22

Rotterdam – De hoogbejaarde man die vrijdagmiddag op metrostation Oosterflank zwaargewond raakte nadat hij werd meegesleurd door de metro is alsnog overleden aan zijn verwondingen, zo laat RTV Rijnmond weten. De man bleef met zijn jas tussen de metrodeur steken nadat hij met zijn rollator de metro uit wilde stappen, toen de metro vervolgens wegreed werd de man meegesleurd waarna hij ten val kwam.

Een omstander bood direct eerste hulp aan in afwachting van de hulpdiensten, na stabilisatie is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis waar hij alsnog overleed aan zijn verwondingen. De politie heeft samen met de RET een onderzoek ingesteld naar de aanleiding van het noodlottige ongeval.

Zie ook : Man behoorlijk gewond na val van perron metro Oosterflank Grote Beer Rotterdam

IMG_5303

 

0 reacties

Bejaarde man alsnog overleden na ongeval op metrostation Oosterflank Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hoogbejaarde man die vrijdagmiddag op metrostation Oosterflank zwaargewond raakte nadat hij werd meegesleurd door de metro is alsnog overleden aan zijn verwondingen, zo laat RTV Rijnmond weten. De man bleef met zijn jas tussen de metrodeur steken nadat hij met zijn rollator de metro uit wilde stappen, toen de metro vervolgens wegreed werd de man meegesleurd waarna hij ten val kwam.

Een omstander bood direct eerste hulp aan in afwachting van de hulpdiensten, na stabilisatie is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis waar hij alsnog overleed aan zijn verwondingen. De politie heeft samen met de RET een onderzoek ingesteld naar de aanleiding van het noodlottige ongeval.

Zie ook : Man behoorlijk gewond na val van perron metro Oosterflank Grote Beer Rotterdam

IMG_5303

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!