woensdag, januari 27, 2021

Volg jij ons al op Social Media?

Wil jij er als de brandweer bij zijn als er iets is gebeurd? Dat kan via twee accounts houden wij onze bezoekers op de hoogte van het allerlaatste 112-nieuws in geheel Nederland. Waar wij zijn begonnen in Rotterdam en Omstreken is onze hobby uitgegroeid tot het brengen van 112-nieuws uit het gehele land. Inmiddels hebben we ruim 1 miljoen bezoekers per jaar! Wij brengen niet alleen het nieuws over grote ongelukken, schietpartijen of grote branden, ook het kleine nieuws als een aangehouden winkeldief, of een gestolen grasmaaier brengen wij graag aan de man.

Vanaf nu is het niet meer nodig om via nu.nl, nos.nl of je regionale omroep bij te houden om op de hoogte te zijn. Dit kan heel simpel door het volgen van onze Facebook- en twitter accounts. Nieuws op Beeld filtert het nieuws op provincie en maakt onder andere gebruik van de politiepersberichten. Daarnaast schrijven wij geregeld teksten en hebben wij diverse fotografen die ons voorzien van fotomateriaal.

Hoe kun jij ons helpen?

Heb jij een foto gemaakt en wil je die graag delen met alle andere bezoekers gebruik dan onze pagina Nieuws Insturen. Upload vrijwillig jou foto en schrijf erbij wat er is gebeurd, wij maken dan een artikel met naamsvermelding!

Volg ons op Social Media!

Nieuws op Beeld maakt gebruik van twee verschillende accounts :

Nieuws uit Geheel Rotterdam en de rest vanuit Zuid-Holland volg je op : Facebook (Nieuws op Beeld) & Twitter (@nieuwsopbeeld)

Nieuws uit de rest van Nederland volg je op : Facebook (NOB Landelijk) & Twitter (@noblandelijk)

 

 

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg