donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Het wordt vandaag heet! Maar mogelijk ook nat!

- advertentie -

Landelijk – Het wordt vandaag een warme dag. De temperaturen kunnen oplopen tussen de 33 en 37 graden. Met een matige westenwind is het rond het middaguur al een temperatuur van 26 tot 33 graden mogelijk. Echter trekt vanaf de middag ook een gedeelte van bewolking over het land. 

Tot in de avond blijft het vrijwel zeker droog. Vanavond en vannacht moeten we echter rekening houden met mogelijk een lokale (stevige) onweersbui. De temperatuur zal dan dalen naar 16 tot 18 graden dalen. Morgen is het droog en blijft het zonnig. Ook dan kunnen we weer rekenen op een flink portie warme. In de middag zal de temperatuur ongeveer 28 graden bereiken.

Ouderen, huisdieren en kinderen
Op zich lekker weer maar voor ouderen, kinderen en huisdieren toch vaak een probleem. Voor hen moet er worden gezorgd voor een koel plekje om oververhitting en uitdroging te voorkomen. Plaats honden vooral niet in een warme auto. En stel het ritje met de fiets even uit. Voor kinderen moet er worden gezorgd dat ze voldoende drinken en regelmatig worden ingesmeerd. Laat hen eventueel in de volle zon ook een petje dragen. Voor de ouderen moet een koele plek worden gezocht. Deze zwakkere groep heeft het vaak erg moeilijk met de hitte.

Heeft u leuke weerplaatjes stuur ze dan naar onze redactie!

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -