Politie onderzoekt schietpartij Haagseveer Rotterdam

zaterdag 11 juli 2015 08:34

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in het centrum van Rotterdam. Op het Haagseveer werd een schot gelost waarna mogelijk een gewonde is gevallen. Er is een ambulance ter plaatse gekomen maar het is niet bekend of er daadwerkelijk sprake is van een gewonde.

Het Haagseveer ligt vlak achter het politiebureau en is voor een gedeelte afgezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek om sporen veilig te stellen.

Heeft u een foto mail deze dan naar onze redactie!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Haagseveer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in het centrum van Rotterdam. Op het Haagseveer werd een schot gelost waarna mogelijk een gewonde is gevallen. Er is een ambulance ter plaatse gekomen maar het is niet bekend of er daadwerkelijk sprake is van een gewonde.

Het Haagseveer ligt vlak achter het politiebureau en is voor een gedeelte afgezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek om sporen veilig te stellen.

Heeft u een foto mail deze dan naar onze redactie!

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!