Dode gevonden in woning, verdachte aangehouden Gouwestraat Spijkenisse

donderdag 25 augustus 2016 08:20

Spijkenisse – De politie heeft donderdagmorgen in een woning van de Gouwestraat een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie kreeg de melding dat er iets in de woning was gebeurd en ging naar binnen. Eenmaal binnen troffen zij een overleden persoon en een nog een ander persoon.

De persoon van wie de identiteit nog niet bekend is gemaakt is aangehouden als verdachte. De politie gaat uit van een misdrijf en is daarom ook een groot onderzoek gestart in de woning. De politie laat weten nog niet te kunnen vertellen of het om een overleden man of vrouw gaat. Zij willen eerst de familie inlichten.

Heeft u foto’s van dit incident? Stuur ze op naar onze redactie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode gevonden in woning, verdachte aangehouden Gouwestraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De politie heeft donderdagmorgen in een woning van de Gouwestraat een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie kreeg de melding dat er iets in de woning was gebeurd en ging naar binnen. Eenmaal binnen troffen zij een overleden persoon en een nog een ander persoon.

De persoon van wie de identiteit nog niet bekend is gemaakt is aangehouden als verdachte. De politie gaat uit van een misdrijf en is daarom ook een groot onderzoek gestart in de woning. De politie laat weten nog niet te kunnen vertellen of het om een overleden man of vrouw gaat. Zij willen eerst de familie inlichten.

Heeft u foto’s van dit incident? Stuur ze op naar onze redactie.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!