zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Enorme schade nadat vrachtwagen gevel ramt Westzeedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een pand aan de Westzeedijk is zaterdagmorgen zwaar beschadigd geraakt nadat een vrachtwagenchauffeur naar binnen was gereden. De chauffeur werd vermoedelijk onwel en schoot over de trambaan om vervolgens tegen de gevel tot stilstand te komen.

De klap was gigantisch en veel bewoners waren er direct van wakker geworden. De chauffeur is door ambulancepersoneel opgevangen. Pas toen de vrachtwagen door een bergingsbedrijf was losgetrokken was de omvang van de schade pas zichtbaar.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -