Scheepsbrand IHC Merwede Schaardijk Krimpen aan den IJssel

woensdag 8 februari 2017 11:18

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is woensdagmorgen even voor 09:00 uur opgeroepen voor een scheepsbrand bij IHC Merwede aan de Schaardijk. Daar bleek brand te zijn in aanbouwzijde baggerschip aan de afbouwkade.

De brandweer heeft op voorhand de scheepbrandbestrijdingsteam vanuit de regio ter plaatste laten komen. Er bleek dat er een stuk plastic in de brand stond wat de nodige rookvorming gaf in de compartimenten van het schip. Nadat dit duidelijk was en dat de brand beperkt was gebleven kon uiteindelijk het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer had enkele uren nodig voor het nablussen en ventileren.

 

Tewaterlating Scheldt River bij Royal IHC Krimpen aan den IJssel (video)

Video : Jeroen van Zomeren

 

 

 

 

0 reacties

Scheepsbrand IHC Merwede Schaardijk Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is woensdagmorgen even voor 09:00 uur opgeroepen voor een scheepsbrand bij IHC Merwede aan de Schaardijk. Daar bleek brand te zijn in aanbouwzijde baggerschip aan de afbouwkade.

De brandweer heeft op voorhand de scheepbrandbestrijdingsteam vanuit de regio ter plaatste laten komen. Er bleek dat er een stuk plastic in de brand stond wat de nodige rookvorming gaf in de compartimenten van het schip. Nadat dit duidelijk was en dat de brand beperkt was gebleven kon uiteindelijk het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer had enkele uren nodig voor het nablussen en ventileren.

 

Tewaterlating Scheldt River bij Royal IHC Krimpen aan den IJssel (video)

Video : Jeroen van Zomeren

 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!