Scheepsbrand IHC Merwede Schaardijk Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is woensdagmorgen even voor 09:00 uur opgeroepen voor een scheepsbrand bij IHC Merwede aan de Schaardijk. Daar bleek brand te zijn in aanbouwzijde baggerschip aan de afbouwkade.

De brandweer heeft op voorhand de scheepbrandbestrijdingsteam vanuit de regio ter plaatste laten komen. Er bleek dat er een stuk plastic in de brand stond wat de nodige rookvorming gaf in de compartimenten van het schip. Nadat dit duidelijk was en dat de brand beperkt was gebleven kon uiteindelijk het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer had enkele uren nodig voor het nablussen en ventileren.

- Advertisement -

 

Tewaterlating Scheldt River bij Royal IHC Krimpen aan den IJssel (video)

Video : Jeroen van Zomeren

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd