15-jarige “kapmes overvaller” na tips Opsporing Verzocht aangehouden door Politie Rotterdam

woensdag 27 september 2017 10:30

Rotterdam – Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 27 september een 15-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij zou op 18, 22 en 23 september In Rotterdam gewapende overvallen hebben gepleegd.

Bij de eerste overval gebruikte de jongen een vuurwapen, bij de tweede en derde keer had hij een levensgroot kapmes bij zich. Gelukkig raakte niemand bij de overvallen gewond. Meerdere kijkers van Opsporing Verzocht herkenden de jongen en belden de politie. Zijn arrestatie was daarna een kwestie van tijd. Bij zijn aanhouding werd bij de jongen geen kapmes of vuurwapen aangetroffen, maar dat kan wellicht nog gebeuren. Rechercheurs doorzoeken zijn woning.

Snel handelen
Drie overvallen binnen zes dagen, door vermoedelijk één dader met een vuurwapen en een kapmes. Voor het Regionaal Overvallen Team van de Politie Rotterdam was dit voldoende aanleiding om snel te handelen. Op 26 september werden foto’s van de jongen op politie.nl, op twitter en op de Facebookpagina van de Rotterdamse politie geplaatst. Ook werd direct contact gelegd met Opsporing Verzocht om de beelden van de dader een dag later in de uitzending te krijgen. Er werden die maandag ook al opnames gemaakt voor de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond op 28 september. Inzet van het laatste middel bleek niet meer nodig, doordat de verdachte door kijkers van Opsporing Verzocht al herkend werd. De jongen zit vast en wordt verhoord.

Overvaller met pistool en kapmes pleegt 3 overvallen in 1 week tijd in Rotterdam

 

0 reacties

15-jarige “kapmes overvaller” na tips Opsporing Verzocht aangehouden door Politie Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 27 september een 15-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij zou op 18, 22 en 23 september In Rotterdam gewapende overvallen hebben gepleegd.

Bij de eerste overval gebruikte de jongen een vuurwapen, bij de tweede en derde keer had hij een levensgroot kapmes bij zich. Gelukkig raakte niemand bij de overvallen gewond. Meerdere kijkers van Opsporing Verzocht herkenden de jongen en belden de politie. Zijn arrestatie was daarna een kwestie van tijd. Bij zijn aanhouding werd bij de jongen geen kapmes of vuurwapen aangetroffen, maar dat kan wellicht nog gebeuren. Rechercheurs doorzoeken zijn woning.

Snel handelen
Drie overvallen binnen zes dagen, door vermoedelijk één dader met een vuurwapen en een kapmes. Voor het Regionaal Overvallen Team van de Politie Rotterdam was dit voldoende aanleiding om snel te handelen. Op 26 september werden foto’s van de jongen op politie.nl, op twitter en op de Facebookpagina van de Rotterdamse politie geplaatst. Ook werd direct contact gelegd met Opsporing Verzocht om de beelden van de dader een dag later in de uitzending te krijgen. Er werden die maandag ook al opnames gemaakt voor de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond op 28 september. Inzet van het laatste middel bleek niet meer nodig, doordat de verdachte door kijkers van Opsporing Verzocht al herkend werd. De jongen zit vast en wordt verhoord.

Overvaller met pistool en kapmes pleegt 3 overvallen in 1 week tijd in Rotterdam

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!