maandag, juni 27, 2022
18.3 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Kerstboomverbranding 3 januari 2018 Zwaneneiland Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel -De kerstboomverbranding is een jaarlijkse traditie in Krimpen aan den IJssel. Dit jaar vindt de verbranding plaats op woensdag 3 januari 2018 vanaf 19.00 uur. De kerstbomen worden rond 19.30 uur verbrand op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73.

Inleveren kerstboom

Net als de voorgaande jaren krijgt u een lot als u uw kerstboom inlevert. Het inleveren van kerstbomen kan op 3 januari van 13.00 tot 19.00 uur op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73. Ook is het mogelijk om kerstbomen van 13.00 tot 17.30 uur in te leveren op het evenemententerrein bij De Tuyter. Met het lot maakt u kans op een prijs. De winnende lotnummers worden bekendgemaakt via www.krimpenaandenijssel.nl en op de gemeentepagina in het Kontakt van dinsdag 9 januari 2018.

Brandveilige feestdagen

De kerstbomenverbranding vindt plaats in samenwerking met de vrijwillige brandweer Krimpen aan den IJssel. Zij zorgen voor uw veiligheid. Tot slot geven wij u nog tips om veilig uw feestdagen door te komen.

  • Gebruik voor versieringen moeilijk brandbaar versieringsmateriaal. Hang de versiering op met ijzerdraad, dan valt het bij brand niet snel naar beneden.
  • Gebruik geen natuurlijk dennengroen. Dit is zeer brandbaar, zeker als het droog is.
  • Schakel de verlichting altijd uit als u weggaat of gaat slapen of maak gebruik van tijdschakelklokken.

 

Voorgaande kerstboomverbrandingen :

 

Jaarlijkse kerstboomverbranding was weer groot succes Krimpen aan den IJssel

Kerstboomverbranding Krimpen aan den IJssel

 

Kerstboomverbranding druk bezocht Zwanenkade Krimpen aan den IJssel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -