maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Getuigen schietincident Club Blu gezocht Prins Alexanderlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben hoe er vannacht, de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 december, werd geschoten op de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Er zijn inslagen in de deur gevonden en op straat vond de politie hulzen, afkomstig uit een vuurwapen.

Club Blu heeft, samen met onderbuurman Sushi Lounge, al een aantal dagen te maken met incidenten. Vrijdagmiddag 15 december vond de eigenaar van Club Blu een handgranaat op het parkeerterrein. De EOD moest ter plaatse komen om de granaat te ontmantelen. In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december gooiden onbekenden een vuurwerkbom tegen de gevel. Het vuurwerk veroorzaakte schade aan de deur, de gevel en het reclamedoek. Dinsdagochtend 19 december bleek de gevel besmeurd met graffiti, met de tekst “Oorlog, war”. Vannacht kreeg deze reeks dus een vervolg met schoten op de toegangsdeur van Blu.Het is onbekend of de zaken een verband hebben.

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben op een van de genoemde data en tijdstippen. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

Wederom onrust bij Club Blu na mogelijke schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

Amsterdammer (26) aangehouden door beveiligers Club Blu voor schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -