Getuigen schietincident Club Blu gezocht Prins Alexanderlaan Rotterdam

woensdag 20 december 2017 15:57

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben hoe er vannacht, de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 december, werd geschoten op de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Er zijn inslagen in de deur gevonden en op straat vond de politie hulzen, afkomstig uit een vuurwapen.

Club Blu heeft, samen met onderbuurman Sushi Lounge, al een aantal dagen te maken met incidenten. Vrijdagmiddag 15 december vond de eigenaar van Club Blu een handgranaat op het parkeerterrein. De EOD moest ter plaatse komen om de granaat te ontmantelen. In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december gooiden onbekenden een vuurwerkbom tegen de gevel. Het vuurwerk veroorzaakte schade aan de deur, de gevel en het reclamedoek. Dinsdagochtend 19 december bleek de gevel besmeurd met graffiti, met de tekst “Oorlog, war”. Vannacht kreeg deze reeks dus een vervolg met schoten op de toegangsdeur van Blu.Het is onbekend of de zaken een verband hebben.

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben op een van de genoemde data en tijdstippen. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

Wederom onrust bij Club Blu na mogelijke schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

Amsterdammer (26) aangehouden door beveiligers Club Blu voor schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

 

0 reacties

Getuigen schietincident Club Blu gezocht Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben hoe er vannacht, de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 december, werd geschoten op de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Er zijn inslagen in de deur gevonden en op straat vond de politie hulzen, afkomstig uit een vuurwapen.

Club Blu heeft, samen met onderbuurman Sushi Lounge, al een aantal dagen te maken met incidenten. Vrijdagmiddag 15 december vond de eigenaar van Club Blu een handgranaat op het parkeerterrein. De EOD moest ter plaatse komen om de granaat te ontmantelen. In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december gooiden onbekenden een vuurwerkbom tegen de gevel. Het vuurwerk veroorzaakte schade aan de deur, de gevel en het reclamedoek. Dinsdagochtend 19 december bleek de gevel besmeurd met graffiti, met de tekst “Oorlog, war”. Vannacht kreeg deze reeks dus een vervolg met schoten op de toegangsdeur van Blu.Het is onbekend of de zaken een verband hebben.

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben op een van de genoemde data en tijdstippen. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

Wederom onrust bij Club Blu na mogelijke schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

Amsterdammer (26) aangehouden door beveiligers Club Blu voor schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!