zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie vraagt hulp bij oplossen fataal schietincident Sandelingplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam/Roermond – De 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond is op vrijdagmiddag 15 juni om tien voor vijf doodgeschoten in een woning aan het Sandelingplein in Rotterdam. De politie heeft uw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak en toont vanavond beelden in Opsporing Verzocht.

Enige uren na het schietincident, hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan op de Maasboulevard. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Zino. Getuigen hebben gezien dat de verdachte samen met een nog onbekende man de woning verliet. Zij hadden een van een sporttas bij zich. Maar de politie heeft nog een heleboel onbeantwoorde vragen. Wellicht heeft u het antwoord. Kijken dus, naar Opsporing Verzocht.

Tips?
Heeft u tips of beelden die de rechercheurs kunnen helpen in het onderzoek, neem dan contact op via de opsporingstiplijn: 0800 6070. Dat kan ook anoniem via M. (0800-7000) of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen (079-3458 999).

Herhaling uitzending
Opsporing Verzocht is dinsdag 19 juni 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 20 rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Zie dan deze speciale pagina van Opsporing Verzocht 

Dode bij schietpartij in woning Sandelingplein Rotterdam (video)

Dode na schietincident Sandelingplein Rotterdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -