dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Winkelier werkt overvaller de winkel uit maar wordt neergestoken Groene Hilledijk Rotterdam

- advertentie -

Een winkelier is donderdagavond door een overvaller neergestoken. De overvaller een man kwam voor 18.00 uur de zaak aan de Groene Hilledijk binnen en bedreigde de eigenaar met een mes dat hij geld wilde hebben. De winkelier was hier niet van gediend en werkte de overvaller de zaak uit. Deze werd hierbij meerdere malen geraakt door het mes.

Eenmaal buiten op de stoep zakte de winkelier alsnog in elkaar en sloeg de overvaller op de vlucht. Terwijl de man aan zijn verwondingen werd behandeld zou er in de omgeving  de vermoedelijke dader zijn opgepakt. De winkelier is naar het ziekenhuis gebracht, volgens de politie ging het om oppervlakkige steekwonden en is hij buiten levensgevaar.

Heeft u foto’s van dit incident mail ze ons!

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -