Bestuurder en getuige spoorloos na te water raken auto Groenedijk Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Maandagmiddag 17 december rond 14.05 uur is een voertuig te water geraakt langs de Groenedijk in Capelle aan den IJssel.

Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en hebben groots opgeschaald. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om bijstand te verlenen. Een personenauto met de bestuurder is achteruit het water ingereden. Een wegwerker die dit zag gebeuren, is hier achteraan het water in gesprongen.

- Advertisement -

Inmiddels is een van de twee slachtoffers aangetroffen. Met de politiehelikopter en vanaf de kant wordt er gezocht naar het andere slachtoffer. Rijkswaterstaat heeft met sonarapparatuur de personenauto aangetroffen. De auto is inmiddels geborgen. Vier duikteams van de brandweer, een politiehelikopter en meerdere boten werden ingezet voor de grote zoekactie. Het scheepvaartverkeer is stilgelegd.


Lees ook: Lichaam vermiste redder gevonden

Foto’s: Jeffrey Jacobs, Nieuws op Beeld, Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd