donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Lichaam vermiste redder gevonden Groenedijk Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Hulpverleners hebben rond middernacht het stoffelijk overschot aangetroffen van de man die het water in was gesprongen om een vrouw te redden. De man was aan het werk bij wegwerkzaamheden zag hoe een 74-jarige vrouw het water langs de Groenedijk inreed en sprong erachteraan. Hij verdween echter onder water en kwam niet meer boven.

Duikers van de brandweer gingen op zoek met meerdere personen. De auto werd gevonden door de sonar van een boot van Rijkswaterstaat. De vrouw werd uit de auto gehaald en was overleden. Naar de wegwerker werd gezocht met eveneens sonarapparatuur. Zijn lichaam is geborgen en wordt overgedragen aan familie.


Lees ook: Bestuurder en getuige spoorloos na te water raken auto Groenedijk Capelle aan den IJssel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -