Nieuws op Beeld Jaaroverzicht 2018

Date:

Share post:

Vandaag is de laatste dag van het jaar aangebroken, een bewogen jaar voor Nieuws op Beeld met diverse veranderingen, een verbeterde strategie en natuurlijk de aanwas van enthousiaste vrijwilligers. Met op dit moment vier vaste redacteuren en een groot aantal fotografen hebben wij ervoor gezorgd dat we u continu op de hoogte hebben kunnen houden van kleine, en grote gebeurtenissen uit uw omgeving.

Uiteraard willen wij onze trouwe bezoekers en tipgevers danken voor alle ingezonden foto’s video’s en tips. Wij hopen ook in 2019 weer van uw informatie gebruik te mogen maken.

Diverse items werden bij ons extreem veel gelezen, zo was er een ongeval op de Hoofdweg nadat een man werd gegrepen door een metro en ook het bijtincident aan de Asserweg maakte veel emoties los. De meeste mensen waren geïnteresseerd in het nieuws uit Capelle aan den IJssel, Rotterdam Prins Alexander, Rotterdam Zuid en Lansingerland.

Het doet ons goed om te zien dat al onze social media kanalen en het bezoek op de website is gestegen. We kregen er 3123 volgers op Facebook extra bij.

In 2018 zijn we zeer explosief gegroeid, niet eerder wisten zoveel bezoekers ons te vinden. Zie hieronder onze aantallen in bezoekers en het aantal gelezen pagina’s.

2017 2018 Groeipercentage
Aantal bezoekers 1,512,063 2,140,311 41,55%
Aantal unieke bezoekers 816,616 991,669 21,44%
Aantal gelezen pagina’s 2,187,690 3,148,022 43,90%

Nieuws op Beeld werkt nauw samen met Persbureau ASmedia, samen met hen zorgen wij ervoor dat u zo snel als mogelijk beeldmateriaal te zien krijgt en onze beelden ook bij de landelijke media worden aangeboden. Dat maakt ons een sterkte partner tussen de grote spelers in medialand. Natuurlijk zorgen onze vaste redacteuren ervoor dat u ook het nieuws zonder fotomateriaal te zien krijgt.

Als slotwoord willen wij een grote dank aanbieden voor de samenwerking met alle hulpdiensten, en persvoorlichters. Zonder hun kunnen wij ons werk niet op de juiste manier uitvoeren.

Namens de voltallige team van Nieuws op Beeld willen wij u een veilig en gezond 2019 wensen.

 

- Advertisement -

Gerelateerd