vrijdag, juni 18, 2021
19 C
Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Politie zoekt dader van steekpartij Voorburgstraat Rotterdam

Rotterdam – Woensdagmiddag rende een 28–jarige man over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. Bloedend vonden mensen hem in het tunneltje tussen de Voorburgstraat en de Insulindestraat. De politie is meteen een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen.

De melding van de gewonde hardloper kwam om 15.30 uur binnen bij de meldkamer. Omstanders en andere getuigen boden alle hulp en bellen 112. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn situatie is inmiddels stabiel. De politie startte meteen een onderzoek en praat met getuigen. Ook camerabeelden zijn veilig gesteld. Alles wordt op alles gezet om de dader te achterhalen.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar die wel bij de groep horen die snel bij het slachtoffer waren en die wellicht iets hebben gezien van het steekincident of iets verdachts voorafgaand aan het incident. Er is rond het tijdstip van het steekincident een man gezien die, zonder hardloopkleren aan, van De Savornin Lohmanlaan richting het Schieplein rende.

De politie vraagt om mensen die de man herkennen of die iets anders verdacht hebben gezien om zich te melden. Ook ontvangen ze graag camerabeelden uit de buurt. Alle informatie is welkom via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of via WhatsApp op 06-10000012, of als u liever anoniem blijft op 0800-7000.

Related Articles

Grote verkeersactie strand Nesselande: 45 bekeuringen, 3 aanhoudingen en een mes van straat

0
Rotterdam - De politie heeft vrijdag 17 juni groots uitgepakt met een verkeerscontrole rondom het...

Zwaargewonde na steekpartij Dr Albert Schweitzerstraat Bergambacht

0
Bergambacht - Een persoon is donderdagavond rond 18.00 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op...

Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Wolphaertsbocht in Rotterdam is donderdagmiddag een man gewond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel [...]

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam [...]

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow [...]

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City [...]

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,978VolgersVolg