Politie zoekt dader van steekpartij Voorburgstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag rende een 28–jarige man over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. Bloedend vonden mensen hem in het tunneltje tussen de Voorburgstraat en de Insulindestraat. De politie is meteen een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen.

De melding van de gewonde hardloper kwam om 15.30 uur binnen bij de meldkamer. Omstanders en andere getuigen boden alle hulp en bellen 112. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn situatie is inmiddels stabiel. De politie startte meteen een onderzoek en praat met getuigen. Ook camerabeelden zijn veilig gesteld. Alles wordt op alles gezet om de dader te achterhalen.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar die wel bij de groep horen die snel bij het slachtoffer waren en die wellicht iets hebben gezien van het steekincident of iets verdachts voorafgaand aan het incident. Er is rond het tijdstip van het steekincident een man gezien die, zonder hardloopkleren aan, van De Savornin Lohmanlaan richting het Schieplein rende.

De politie vraagt om mensen die de man herkennen of die iets anders verdacht hebben gezien om zich te melden. Ook ontvangen ze graag camerabeelden uit de buurt. Alle informatie is welkom via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of via WhatsApp op 06-10000012, of als u liever anoniem blijft op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...