Man rijdt van perron met scootmobiel Oostplein Rotterdam
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Een man is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij met zijn scootmobiel op het spoor van metrostation Oostplein terecht was gekomen. De man kwam uit de metro en reed daarna door een nog onbekende oorzaak na het vertrek van de metro het perron af.

Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het onfortuinlijke slachtoffer weer op het perron te krijgen. De man kwam er gelukkig met slechts lichte verwondingen af. Nadat de man van het spoor was gehaald konden de metro’s weer rijden. Het incident zorgde voor vertraging op de metrolijnen.

 

Man rijdt van perron met scootmobiel Oostplein Rotterdam
via

 

 

Een man is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij met zijn scootmobiel op het spoor van metrostation Oostplein terecht was gekomen. De man kwam uit de metro en reed daarna door een nog onbekende oorzaak na het vertrek van de metro het perron af.

Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het onfortuinlijke slachtoffer weer op het perron te krijgen. De man kwam er gelukkig met slechts lichte verwondingen af. Nadat de man van het spoor was gehaald konden de metro’s weer rijden. Het incident zorgde voor vertraging op de metrolijnen.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...