Man rijdt van perron met scootmobiel Oostplein Rotterdam

zondag 12 mei 2019 09:30

Een man is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij met zijn scootmobiel op het spoor van metrostation Oostplein terecht was gekomen. De man kwam uit de metro en reed daarna door een nog onbekende oorzaak na het vertrek van de metro het perron af.

Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het onfortuinlijke slachtoffer weer op het perron te krijgen. De man kwam er gelukkig met slechts lichte verwondingen af. Nadat de man van het spoor was gehaald konden de metro’s weer rijden. Het incident zorgde voor vertraging op de metrolijnen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man rijdt van perron met scootmobiel Oostplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een man is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij met zijn scootmobiel op het spoor van metrostation Oostplein terecht was gekomen. De man kwam uit de metro en reed daarna door een nog onbekende oorzaak na het vertrek van de metro het perron af.

Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het onfortuinlijke slachtoffer weer op het perron te krijgen. De man kwam er gelukkig met slechts lichte verwondingen af. Nadat de man van het spoor was gehaald konden de metro’s weer rijden. Het incident zorgde voor vertraging op de metrolijnen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!