Sportcentrum ontruimd na brand in sauna Benthemplein Rotterdam
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Rotterdam – Een sportcentrum is zondagmorgen 12 mei omstreeks 09.07 uur ontruimd nadat er brand was ontstaan in één van de sauna’s van het complex aan het Benthemplein. Direct werd er een ontruimd gestart door medewerkers van het bedrijf.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het brandje snel onder controle te krijgen. Wel zal het nog even duren voordat alle rook uit het pand is verdreven. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen.

 

Sportcentrum ontruimd na brand in sauna Benthemplein Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – Een sportcentrum is zondagmorgen 12 mei omstreeks 09.07 uur ontruimd nadat er brand was ontstaan in één van de sauna’s van het complex aan het Benthemplein. Direct werd er een ontruimd gestart door medewerkers van het bedrijf.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het brandje snel onder controle te krijgen. Wel zal het nog even duren voordat alle rook uit het pand is verdreven. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...