Vier aanhoudingen na schietincident in woning Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle a/d IJssel – Het was donderdagavond rond 22.00 uur toen de melding bij de politie binnenkwam. Meerdere mensen hoorden knallen. De schoten bleken in een woning aan de Purmerhoek te zijn gelost. Drie mannen, van wie er twee gewond raakten, en een vrouw, zijn aangehouden.


Lees ook: Twee gewonden na schietpartij in woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel


De politie was na de melding snel bij de Hoekenbuurt en begon een onderzoek in de zigzagflat. In het huis waar de politieagenten aankwamen, was inderdaad geschoten. Er werd een vuurwapen aangetroffen. Twee mannen, van 35 en 39 uit Den Haag, raakten gewond en zijn meteen naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Later zijn ze alsnog aangehouden.

Ook een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 38-jarige vrouw werd in de boeien geslagen. De politie onderzoekt het schietincident zaak. Er wordt niet uitgesloten dat de aanleiding van het schietincident drugsgerelateerd is. Het vuurwapen is in beslag genomen.

- Advertisement -

Gerelateerd