Voetganger overleden aan verwondingen na aanrijding met motor

maandag 24 juni 2019 19:51

Rijswijk – Een 54-jarige man uit Rijswijk is zondagavond 23 juni in het ziekenhuis aan zijn verwondingen van een verkeersongeval overleden.


Lees ook: Twee zwaargewonden na aanrijding motor en voetganger in Rijswijk


De Rijswijkse voetganger werd omstreeks 19.00 uur aangereden op de Haagweg door een 32-jarige motorrijder uit Den Haag.  De voetganger werd ter plaatse gereanimeerd, maar overleed later op de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De motorrijder raakte ernstig gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Team Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben,  worden verzocht zich te melden bij politiebureau Rijswijk via 0900 – 8844. Getuigen die behoefte hebben aan Slachtofferhulp kunnen zich ook melden bij politiebureau Rijswijk.

 

0 reacties

Voetganger overleden aan verwondingen na aanrijding met motor
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Een 54-jarige man uit Rijswijk is zondagavond 23 juni in het ziekenhuis aan zijn verwondingen van een verkeersongeval overleden.


Lees ook: Twee zwaargewonden na aanrijding motor en voetganger in Rijswijk


De Rijswijkse voetganger werd omstreeks 19.00 uur aangereden op de Haagweg door een 32-jarige motorrijder uit Den Haag.  De voetganger werd ter plaatse gereanimeerd, maar overleed later op de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De motorrijder raakte ernstig gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Team Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben,  worden verzocht zich te melden bij politiebureau Rijswijk via 0900 – 8844. Getuigen die behoefte hebben aan Slachtofferhulp kunnen zich ook melden bij politiebureau Rijswijk.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!