Grote zorgen om vermiste Hania (12) Vaandrigstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Vrijdag 28 juni maakt politie en familie ernstige zorgen om het welzijn van de vermiste 12-jarige. Iedereen die een beetje informatie over haar heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

UPDATE: Het vermiste meisje is aangetroffen!


Lees ook: Man gezocht in verband met vermiste Hania (12)


Het meisje verliet omstreeks 12.30 uur haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en vertelde een docent een afspraak te hebben bij de orthodontist. Ongeruste familieleden sloegen aan het einde van de middag alarm omdat het niks voor haar is om niet stipt thuis te komen. Uit onderzoek bleek dat ze géén afspraak bij de orthodontist had die dag. Familieleden vertelden over eerdere chatcontacten dat het meisje had. Die bleken inmiddels gewist. Andere sporen en onderzoek maakten de zorgen alleen maar groter.

s’ Avonds heeft de politie het vermiste meisje gevonden in een hotelkamer in Rotterdam. Een 50-jarige Amerikaanse man die bij haar was, is aangehouden. De politie dankt iedereen voor het mee uitkijken.

Foto’s : Politie Rotterdam

- Advertisement -

Gerelateerd