Man gezocht in verband met vermiste Hania (12)

Date:

Share post:

In verband met de vermissing van de 12-jarige Hania uit Rotterdam, is de politie nu op zoek naar een Engelssprekende man.

UPDATE: Het vermiste meisje is in Rotterdam aangetroffen. De man die werd gezocht is aangehouden.

Hania verliet omstreeks 12.30 uur haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en vertelde een docent een afspraak te hebben bij de orthodontist. Ze bleek echter geen afspraak te hebben en ongeruste familieleden sloegen aan het einde van de middag alarm, omdat het niks voor Hania is om niet stipt thuis te komen.

Familieleden vertelden over eerdere chatcontacten van het meisje. Die bleken inmiddels gewist. Andere sporen en onderzoek maakten de zorgen alleen maar groter. Door de urgentie van de vermissing heeft de politie een AMBER-alert uitgestuurd.

De politie was specifiek op zoek naar de man op de foto’s, omdat hij met het meisje zou zijn.

- Advertisement -

Gerelateerd