Politie zoekt 22-jarige Aldijr na fataal schietincident Rotterdam

dinsdag 30 juli 2019 16:16

Rotterdam – De politie is op zoek naar de 22-jarige Aldijr M.. De politie verdenkt hem ervan op 3 juli geschoten te hebben op de auto, waar op dat moment de 25-jarige Gino Oliveira inzat. Oliveira overleed aan de verwondingen die hij opliep tijdens het schietincident.

Marlin is 1.76 meter, heeft zwart kroeshaar en donkerbruine ogen. Ziet u Aldijr M.? Benader hem niet zelf, maar bel de politie op 112.

Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heeft u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Nationale Inlichtingen, telefoon: 079-3458999  of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Auto onder vuur genomen
Op woensdagavond 3 juli zat Gino Oliveira op de achterbank van een Fiat Punto aan de Westkousdijk in Rotterdam-Delfshaven toen de auto onder vuur werd genomen. De bestuurder reed nog snel weg naar de Slamatstraat daar vlakbij. Gino werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later alsnog aan zijn verwondingen bezweek.

De politie startte een groot onderzoek en kon al snel de route van de auto van de dader grotendeels in kaart brengen. Die werd getoond in het programma Opsporing Verzocht. Daarnaast deed de politie meerdere getuigenoproepen.

Uit het onderzoek van het rechercheteam kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter naar voren: de 22-jarige Aldijr M.

 

0 reacties

Politie zoekt 22-jarige Aldijr na fataal schietincident Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar de 22-jarige Aldijr M.. De politie verdenkt hem ervan op 3 juli geschoten te hebben op de auto, waar op dat moment de 25-jarige Gino Oliveira inzat. Oliveira overleed aan de verwondingen die hij opliep tijdens het schietincident.

Marlin is 1.76 meter, heeft zwart kroeshaar en donkerbruine ogen. Ziet u Aldijr M.? Benader hem niet zelf, maar bel de politie op 112.

Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heeft u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Nationale Inlichtingen, telefoon: 079-3458999  of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Auto onder vuur genomen
Op woensdagavond 3 juli zat Gino Oliveira op de achterbank van een Fiat Punto aan de Westkousdijk in Rotterdam-Delfshaven toen de auto onder vuur werd genomen. De bestuurder reed nog snel weg naar de Slamatstraat daar vlakbij. Gino werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later alsnog aan zijn verwondingen bezweek.

De politie startte een groot onderzoek en kon al snel de route van de auto van de dader grotendeels in kaart brengen. Die werd getoond in het programma Opsporing Verzocht. Daarnaast deed de politie meerdere getuigenoproepen.

Uit het onderzoek van het rechercheteam kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter naar voren: de 22-jarige Aldijr M.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!