Vluchtauto schutters winkelcentrum Alexandrium Rotterdam gevonden
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....

Rotterdam – De politie heeft de auto gevonden die de schutters van winkelcentrum Alexandrium hadden gestolen tijdens hun vlucht. De daders zelf zijn nog altijd niet gepakt.


Lees ook: Politie onderzoekt schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium


Dinsdag 10 september werden schoten gelost op een zwarte Range Rover. De inzittenden van deze auto openden het vuur terug op de schutters, waarna ze vluchtten. De twee inzittenden van de Range Rover werden na het incident bij hun auto aangehouden.

Tijdens de vlucht van de eerste schutters, dumpten zij hun BMW en carjackten zij een Audi van een onschuldige weggebruiker. De Audi is gisteravond teruggevonden op de Wollefoppenweg in de Rotterdamse wijk Nesselande.

De inzittenden van de beschoten Range Rover, een 45-jarige vrouw en 37-jarige man, zitten nog vast. De zoektocht naar de initiële schutters gaat nog altijd door.

 

Vluchtauto schutters winkelcentrum Alexandrium Rotterdam gevonden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft de auto gevonden die de schutters van winkelcentrum Alexandrium hadden gestolen tijdens hun vlucht. De daders zelf zijn nog altijd niet gepakt.


Lees ook: Politie onderzoekt schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium


Dinsdag 10 september werden schoten gelost op een zwarte Range Rover. De inzittenden van deze auto openden het vuur terug op de schutters, waarna ze vluchtten. De twee inzittenden van de Range Rover werden na het incident bij hun auto aangehouden.

Tijdens de vlucht van de eerste schutters, dumpten zij hun BMW en carjackten zij een Audi van een onschuldige weggebruiker. De Audi is gisteravond teruggevonden op de Wollefoppenweg in de Rotterdamse wijk Nesselande.

De inzittenden van de beschoten Range Rover, een 45-jarige vrouw en 37-jarige man, zitten nog vast. De zoektocht naar de initiële schutters gaat nog altijd door.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....