Drie tieners opgepakt voor autobranden Gouda

Gouda – Onderzoek van de districtsrecherche van politie Alphen-Gouda heeft geleid tot de arrestaties van drie tieners. Zij zijn verdachten in het onderzoek naar de autobranden in het voorjaar in Gouda.

Een twintigtal voertuigen gingen in vlammen op in de gemeente. De branden zorgden voor veel onrust bij de Gouwenaren. Maar zo plots als dat de brandstichtingen intensief plaatsvonden, zo abrupt stopten de branden ineens weer.

De politie heeft nu drie verdachten aangehouden. Afgelopen dinsdag werd een 16-jarige Gouwenaar gearresteerd. Donderdag werden een 16- en 17-jarige jongen aangehouden, eveneens uit Gouda.

Het voorarrest van twee verdachten is verlengd met twee weken. Een derde verdachte is inmiddels vrijgelaten.

Locaties autobranden/klaargemaakt voor autobrand (groen)

 

Drie tieners opgepakt voor autobranden Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Onderzoek van de districtsrecherche van politie Alphen-Gouda heeft geleid tot de arrestaties van drie tieners. Zij zijn verdachten in het onderzoek naar de autobranden in het voorjaar in Gouda.

Een twintigtal voertuigen gingen in vlammen op in de gemeente. De branden zorgden voor veel onrust bij de Gouwenaren. Maar zo plots als dat de brandstichtingen intensief plaatsvonden, zo abrupt stopten de branden ineens weer.

De politie heeft nu drie verdachten aangehouden. Afgelopen dinsdag werd een 16-jarige Gouwenaar gearresteerd. Donderdag werden een 16- en 17-jarige jongen aangehouden, eveneens uit Gouda.

Het voorarrest van twee verdachten is verlengd met twee weken. Een derde verdachte is inmiddels vrijgelaten.

Locaties autobranden/klaargemaakt voor autobrand (groen)

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!