14-jarige verdachte aangehouden na fatale mishandeling Hagenaar (71)

Den Haag – Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jarige Hagenaar hield woensdagmiddag 18 september een 14-jarige Hagenaar aan. Hij heeft zichzelf woensdag kenbaar gemaakt bij de politie en werd na zijn aanhouding ingesloten op een politiebureau. Het onderzoek naar de overige verdachten gaat onverminderd verder.


Lees ook: Hagenaar (71) overleden aan verwondingen na mishandeling


Maandag 16 septemberkwam de 71-jarige man te overlijden in het ziekenhuis. Het slachtoffer liep nog na de mishandeling naar zijn woning aan de Blois van Treslongstraat, maar zakte daar in elkaar. Terwijl de hulpverlening in volle gang was, werd duidelijk dat de man eerder op de middag op de Willem de Zwijgerlaan slachtoffer was geworden van een mishandeling door een groep jongeren.

Onderzoeksbelang
In verband met het overlijden van de man en een mogelijk verband met de eerdere mishandeling is een Team Grootschalige Opsporing opgestart dat onder leiding van een Officier van Justitie onderzoek doet naar de zaak.

Inmiddels is bij het NFI sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer. Omwille van het onderzoek, de verklaringen van getuigen en het verhoor van de verdachte(n), kan de politie op dit moment niet mogelijk om meer informatie te geven over het onderzoek, de mogelijke toedracht en de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Getuigenoproep
In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met getuigen van de mishandeling. Mensen die wellicht eerder op de middag een groepje jongeren rond heeft zien hangen op de Willem de Zwijgerlaan en iedereen die op een andere manier informatie of beeldmateriaal heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn. Het rechercheteam is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

14-jarige verdachte aangehouden na fatale mishandeling Hagenaar (71)
Schrijver:

 

 

Den Haag – Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jarige Hagenaar hield woensdagmiddag 18 september een 14-jarige Hagenaar aan. Hij heeft zichzelf woensdag kenbaar gemaakt bij de politie en werd na zijn aanhouding ingesloten op een politiebureau. Het onderzoek naar de overige verdachten gaat onverminderd verder.


Lees ook: Hagenaar (71) overleden aan verwondingen na mishandeling


Maandag 16 septemberkwam de 71-jarige man te overlijden in het ziekenhuis. Het slachtoffer liep nog na de mishandeling naar zijn woning aan de Blois van Treslongstraat, maar zakte daar in elkaar. Terwijl de hulpverlening in volle gang was, werd duidelijk dat de man eerder op de middag op de Willem de Zwijgerlaan slachtoffer was geworden van een mishandeling door een groep jongeren.

Onderzoeksbelang
In verband met het overlijden van de man en een mogelijk verband met de eerdere mishandeling is een Team Grootschalige Opsporing opgestart dat onder leiding van een Officier van Justitie onderzoek doet naar de zaak.

Inmiddels is bij het NFI sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer. Omwille van het onderzoek, de verklaringen van getuigen en het verhoor van de verdachte(n), kan de politie op dit moment niet mogelijk om meer informatie te geven over het onderzoek, de mogelijke toedracht en de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Getuigenoproep
In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met getuigen van de mishandeling. Mensen die wellicht eerder op de middag een groepje jongeren rond heeft zien hangen op de Willem de Zwijgerlaan en iedereen die op een andere manier informatie of beeldmateriaal heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn. Het rechercheteam is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!