Politie zoekt getuigen schietpartij Rotterdam Prins Alexander met beelden via Opsporing Verzocht

woensdag 2 oktober 2019 00:09

Rotterdam – Dinsdag 10 september een dag die veel mensen nooit meer vergeten, een zwarte Range Rover rijdt weg vanuit de Mertensstraat achtervolgd door een BMW. Wat volgt is een vreselijke schietpartij op meerdere plekken. Geen gewonden maar wel veel mensen die getuige zijn.

Vanuit de BMW wordt op de Duikerstraat voor het eerst onder vuur genomen. Met een automatisch vuurwapen, een AK47 geschoten op de twee inzittenden een man een vrouw. Ze worden op een haar na niet geraakt en scheuren weg.

De inzittenden in de Range Rover vluchten op hoge snelheid weg. Ze rijden richting de Koningslaan naar de Hoofdweg om vervolgens de Grote Beer op te rijden. In de Kreeftstraat stappen de inzittenden uit en zetten het op een rennen richting het winkelcentrum om zich daar te verschuilen

Politie onderzoekt schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium Kreeftstraat Rotterdam

De BMW haalt halsbrekende toeren uit om de Range Rover bij te houden, daarbij wordt op de Grote Beer nog bijna een fietser aangereden. Op de Kreeftstraat staat de BMW een paar seconden stil en schiet met het wapen. De kogels vliegen in het rond, mensen duiken weg in auto’s en achter objecten. Er wordt gelukkig niemand geraakt maar de schrik is gigantisch. De BMW vlucht weg weer terug naar de Hoofdweg.

Op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel wordt ter hoogte van de Zuiderster en de Vlierbaan een vrouw door de schutter bedreigd en zij moet haar auto afstaan. Deze auto wordt teruggevonden op de Wollefoppenweg.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen schietpartij Rotterdam Prins Alexander met beelden via Opsporing Verzocht
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag 10 september een dag die veel mensen nooit meer vergeten, een zwarte Range Rover rijdt weg vanuit de Mertensstraat achtervolgd door een BMW. Wat volgt is een vreselijke schietpartij op meerdere plekken. Geen gewonden maar wel veel mensen die getuige zijn.

Vanuit de BMW wordt op de Duikerstraat voor het eerst onder vuur genomen. Met een automatisch vuurwapen, een AK47 geschoten op de twee inzittenden een man een vrouw. Ze worden op een haar na niet geraakt en scheuren weg.

De inzittenden in de Range Rover vluchten op hoge snelheid weg. Ze rijden richting de Koningslaan naar de Hoofdweg om vervolgens de Grote Beer op te rijden. In de Kreeftstraat stappen de inzittenden uit en zetten het op een rennen richting het winkelcentrum om zich daar te verschuilen

Politie onderzoekt schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium Kreeftstraat Rotterdam

De BMW haalt halsbrekende toeren uit om de Range Rover bij te houden, daarbij wordt op de Grote Beer nog bijna een fietser aangereden. Op de Kreeftstraat staat de BMW een paar seconden stil en schiet met het wapen. De kogels vliegen in het rond, mensen duiken weg in auto’s en achter objecten. Er wordt gelukkig niemand geraakt maar de schrik is gigantisch. De BMW vlucht weg weer terug naar de Hoofdweg.

Op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel wordt ter hoogte van de Zuiderster en de Vlierbaan een vrouw door de schutter bedreigd en zij moet haar auto afstaan. Deze auto wordt teruggevonden op de Wollefoppenweg.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!