Burgemeester Pauline Krikke van Den Haag stapt op

Date:

Share post:

Den Haag – De Haagse Burgemeester Pauline Krikke heeft in een videoboodschap op Instagram aangegeven op te stappen.

De VVD-Burgemeester lag onder vuur na het vernietigende rapport van de Onderzoeksraad van Veiligheid over het grote incident omtrent het vreugdevuur tijdens oud en nieuw in Scheveningen. Van 17 maart 2017 heeft zij het ambt van burgemeester bekleed.

Daarnaast verwijt Krikke ook de commotie rondom de twee wethouders waarnaar strafrechtelijk onderzoek wordt verricht. Deze zouden de ‘verhoudingen in de gemeenteraad en het college nog eens extra op scherp hebben gezet.

‘Het debat over mijn toekomst zit het debat over de toekomst van Den Haag in de weg’, zo laat Krikke weten in haar video. ‘Ik kan dan ook niet anders doen als wat ik van mijn twee wethouders heb gevraagd.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

maar ik wil het jullie eerst vertellen, inwoners van Den Haag.

Een bericht gedeeld door Burgemeester Pauline Krikke (@paulinekrikke) op

- Advertisement -

Gerelateerd