Drie tractoren betrokken bij kop-staartaanrijding op Rijksweg A4 bij Leidschendam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Leidschendam – Woensdag 16 oktober raakten rond 19.50 uur drie tractoren betrokken bij een kop-staartaanrijding op de Rijksweg A4. Een vrouw raakte daarbij gewond.

De bestuurders hadden deelgenomen aan de het protest in Den Haag en waren weer op weg naar huis. Ze reden op de A4 richting Wassenaar en moesten bij Leidschendam door de afrit een rijstrook opschuiven om op de snelweg te blijven.


Lees ook: Tweede boerenprotest in Den Haag wederom massaal


Door nog onbekende reden moest een tractor een noodstop maken. De achterste tractor in het rijtje merkte dit te laat op en reed op diens voorganger. Deze schoot ook weer door tegen de tractor voor hem.

Een vrouw raakte gewond en is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of ze ook naar het ziekenhuis is vervoerd. Volgens de boeren is een van de tractoren dusdanig zwaar beschadigd dat deze geborgen moet worden.

- Advertisement -

Gerelateerd