Mogelijk schietincident bij Zoetermeerse Club Cobra

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – In de vroege ochtend van zaterdag 19 oktober zou mogelijk geschoten zijn bij uitgaansgelegenheid Club Cobra.

In de nacht van 18 op 19 oktober ontving de politie een aantal meldingen dat er knallen werden gehoord in de omgeving. Ook op zaterdagochtend 19 oktober werden harde knallen gehoord.

Omdat er meerdere harde knallen zijn gehoord, is een uitgebreid onderzoek gestart. In de loop van zaterdagochtend 19 oktober werd een plaats delict ingericht, waar rechercheurs, explosievenhond en forensisch specialisten onderzoeken of er sprake is geweest van een schietincident.

Teamchef Erik Meeuwisse is met burgemeester Aptroot ter plaatse, zodat hij nauw op de hoogte kan worden gehouden van de ontwikkelingen van het onderzoek. Erik: “De impact van dit soort incidenten blijft onverminderd groot en heeft de hoogste prioriteit. Hier zetten we gezamelijk, met alle partners weer gelijk onze tanden in. Dit moet stoppen.”

Eerder al incidenten
Het is niet de eerste keer als er geschoten zou zijn. Mede door de incidenten moest de club al twee keer voor een periode dicht. De burgemeester van Zoetermeer heeft de club vandaag eveneens bezocht om zich te laten informeren door de politie.

- Advertisement -

Gerelateerd