Aangetroffen lichaam in auto Vlietlanden inderdaad van vermiste Karin

vrijdag 15 november 2019 13:31

Leiden e.o. – Vrijdag 15 november heeft de politie de identiteit bekend gemaakt van het aangetroffen stoffelijk overschot wat ze in een auto in het water bij recreatiegebied de Vlietlanden hadden aangetroffen. Het blijkt inderdaad om de vermiste Leidse Karin te gaan.

De vrouw was sinds 27 oktober vermist. Na onderzoek kwam het vermoeden dat ze met haar auto bij het groengebied bij de Vlietlanden zou zijn geweest. Sindsdien vonden er meerdere zoektochten plaats in en rondom het gebied.

Dinsdag 12 november werd bij een zoektocht de auto van de vermiste Leidse in het water bij recreatiegebied Vlietlanden aangetroffen. In de auto werd het lichaam van een vrouw aangetroffen. Na onderzoek blijkt dat het om Karin gaat.

De politie heeft vastgesteld dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen.


Namens de redactie wensen wij de nabestaanden veel sterkte met hun verlies. Ook willen we alle lezers bedanken voor het uitkijken naar de vrouw en het delen van onze berichten.

 

0 reacties

Aangetroffen lichaam in auto Vlietlanden inderdaad van vermiste Karin
Schrijver:

 

 

Leiden e.o. – Vrijdag 15 november heeft de politie de identiteit bekend gemaakt van het aangetroffen stoffelijk overschot wat ze in een auto in het water bij recreatiegebied de Vlietlanden hadden aangetroffen. Het blijkt inderdaad om de vermiste Leidse Karin te gaan.

De vrouw was sinds 27 oktober vermist. Na onderzoek kwam het vermoeden dat ze met haar auto bij het groengebied bij de Vlietlanden zou zijn geweest. Sindsdien vonden er meerdere zoektochten plaats in en rondom het gebied.

Dinsdag 12 november werd bij een zoektocht de auto van de vermiste Leidse in het water bij recreatiegebied Vlietlanden aangetroffen. In de auto werd het lichaam van een vrouw aangetroffen. Na onderzoek blijkt dat het om Karin gaat.

De politie heeft vastgesteld dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen.


Namens de redactie wensen wij de nabestaanden veel sterkte met hun verlies. Ook willen we alle lezers bedanken voor het uitkijken naar de vrouw en het delen van onze berichten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!