12-jarige Cheyenne uit Gouda vermist

Date:

Deel bericht:

Gouda – Sinds vrijdag 15 november wordt de 12-jarige Cheyenne uit Gouda vermist. De politie vraagt iedereen uit te kijken naar het meisje en contact op te nemen als iemand informatie heeft over haar locatie.


UPDATE: Het meisje is weer terecht.

- Advertisement -

Het meisje zou eerder die week uit huis worden geplaatst door Jeugdbescherming op last van de kinderrechter. Op het moment van uithuisplaatsing bleek dat Cheyenne was meegenomen door haar moeder. Toen haar moeder werd aangetroffen in Voorthuizen (Gelderland) was het meisje niet bij haar.

Grote zorgen om welzijn
Zowel de moeder als de stiefvader zijn aangehouden voor onttrekking aan het gezag van Jeugdbescherming. Waar het meisje zelf is, is onbekend. Er zijn grote zorgen om haar welzijn.

Mogelijk onderdak bij bekenden
De politie vermoedt dat Cheyenne onderdak krijgt van mensen die willen voorkomen dat zij onder de hoede van Jeugdbescherming komt. Door haar te verbergen wordt het probleem niet opgelost en het allerbelangrijkst: Cheyenne zelf heeft hier geen baat bij. Voor de onttrekking van een minderjarige aan het gezag kan bovendien een gevangenisstraf worden gegeven.

Informatie melden
Mensen die meer weten over deze zaak of informatie hebben over haar verblijfplaats, kunnen dit melden aan de recherche Gouda via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Wellicht heeft u Cheyenne in de week voor 15 november nog ergens gezien? Of weet u waar zij nu is? Alle informatie is welkom en kan het rechercheteam verder helpen met het onderzoek naar haar verblijfplaats.

UPDATE: Het meisje is weer terecht

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na eenzijdige aanrijding Vasteland Rotterdam

Rotterdam - Op het Vasteland in Rotterdam zijn zaterdagavond rond 21.06 uur meerdere inzittenden van een personenauto gewond...

Grote waterlekkage zet straten blank Mathernesserdijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Mathenesserdijk in Rotterdam is zaterdagmiddag een enorme wateroverlast ontstaan. Door nog onbekende oorzaak stroom...

Politie overmeesterd man met onbegrepen gedrag Croonenburgh Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vrijdagavond 21 juni rond 21.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon met onbegrepen...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...