Vermiste 12-jarige uit Gouda weer terecht; twee personen aangehouden

zondag 24 november 2019 22:10

Gouda – De 12-jarige Cheyenne uit Gouda is weer terecht. Dit heeft de politie laten weten. Ook zijn er twee personen aangehouden.

Het meisje was sinds vrijdag 15 november vermist. Ze zou door Jeugdbescherming uit huis worden geplaatst, maar bij het ophalen waren het meisje en de moeder spoorloos. De stiefvader werd direct aangehouden en de moeder werd in Gelderland aangehouden, maar het meisje was niet bij haar.

De politie heeft aangegeven dat intensief onderzoek alsnog naar de vondst van het meisje heeft geleid. Ze zou in goede gezondheid zijn. Een man (59) en vrouw (54) zijn aangehouden voor het onttrekken van een minderjarige aan het bevoegd gezag.

 

0 reacties

Vermiste 12-jarige uit Gouda weer terecht; twee personen aangehouden
Schrijver:

 

 

Gouda – De 12-jarige Cheyenne uit Gouda is weer terecht. Dit heeft de politie laten weten. Ook zijn er twee personen aangehouden.

Het meisje was sinds vrijdag 15 november vermist. Ze zou door Jeugdbescherming uit huis worden geplaatst, maar bij het ophalen waren het meisje en de moeder spoorloos. De stiefvader werd direct aangehouden en de moeder werd in Gelderland aangehouden, maar het meisje was niet bij haar.

De politie heeft aangegeven dat intensief onderzoek alsnog naar de vondst van het meisje heeft geleid. Ze zou in goede gezondheid zijn. Een man (59) en vrouw (54) zijn aangehouden voor het onttrekken van een minderjarige aan het bevoegd gezag.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!