‘Slachtoffers steekpartij centrum Den Haag geen bekenden van elkaar’

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Bij het steekincident op de Grote Markstraat afgelopen vrijdagavond raakten drie tieners gewond. De dader is nog altijd niet gepakt.


Lees ook: Drie minderjarigen neergestoken in centrum Den Haag; Klopjacht naar de dader

- Advertisement -

Het steekincident vond plaats rond 19.45 uur in de drukke winkelstraat in het centrum. De drie slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waar zij zijn behandeld aan hun verwondingen. Later die nacht werden zij ontslagen uit het ziekenhuis.

Geen bekenden van elkaar
De drie tieners zijn een 13-jarige jongen uit Den Haag, een 15-jarig meisje uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. De slachtoffers kenden elkaar niet.

Alle scenario’s nog open
De politie startte na het incident direct een groot onderzoek. Een klopjacht naar de dader werd gestart, maar helaas nog zonder resultaat. Het motief van de dader en de exacte toedracht van het incident is op dit moment nog onduidelijk. Voor de politie staan alle scenario’s daarom nog open.

Informatie melden bij politie
Bij het opsporen van de verdachte kan de politie uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien van dit steekincident, of beschikt u over beeldmateriaal van het incident? Belt u dan met de opsporingstiplijn via het nummer 0800-6070. Anoniem melden kan ook. U kunt dan bellen met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Slachtofferhulp
De slachtoffers hebben gesproken met rechercheurs en hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Omdat er tijdens het steekincident veel winkelend publiek aanwezig was in de Grote Markstraat, hebben veel mensen dit incident zien gebeuren. De politie biedt daarom slachtofferhulp beschikbaar voor ooggetuigen of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen.

Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij het regionaal service center uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...