Tien nieuwe verdachten in onderzoek mishandeling Gorinchem

Date:

Share post:

Gorinchem – De afgelopen week zijn er tien nieuwe aanhoudingen verricht in het onderzoek naar een mishandeling in Gorinchem van afgelopen november, waarvan filmpjes rondgingen op social media. Eerder werden al vier jongens aangehouden.

De tien aangehouden verdachten zijn allen tussen de 14 en 16 jaar en komen uit Gorinchem of omgeving. De jongeren hebben op verschillende manieren deelgenomen aan de groep die met elkaar verantwoordelijk worden gehouden voor de mishandeling. Dat kan zijn het uitdelen van klappen, maar ook gillen, aanmoedigen, filmen of duwen.

- Advertisement -

Alle verdachten zijn gehoord en weer heen gezonden. Het Openbaar Ministerie zal zich buigen over de verdere vervolging.

- Advertisement -

Gerelateerd