zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Honderden deelnemers bij fakkeltocht in Scheveningen

- advertentie -

Den Haag – Zaterdagavond 28 december hebben honderden mensen meegelopen met een fakkeltocht in Scheveningen. Het evenement werd georganiseerd door de bouwers van de vreugdevuren, die dit jaar niet zullen plaatsvinden.

Het evenement startte op het Van Sint Aldegondeplein, waar de fakkels werden uitgedeeld. Onder begeleiding van enkele trucks en een DJ vertrok de stoet rond 19.30 uur. De tocht liep door Scheveningen en eindigde bij het strand.

De fakkeltocht werd enthousiast ontvangen door de deelnemers en wijkbewoners. Overal stroomden mensen naar buiten om te kijken. Op de route werd ook vuurwerk afgestoken. Het evenement verliep zonder incidenten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -