19-jarige Rotterdammer aangehouden voor gewelddadige beroving van taxichauffeur in Spijkenisse

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft een 19-jarige Rotterdammer aangehouden voor de gewelddadige overval op een taxichauffeur in Spijkenisse afgelopen september.

Dinsdag 10 september werd de taxichauffeur gebeld door een anoniem nummer voor een ritje op de Snoekenveen. Eenmaal aangekomen op het adres bleek het een valse melding. Later op de avond werd hij opnieuw gebeld en verzocht naar de Baarsveen te rijden.

Ditmaal stonden twee mannen hem op te wachten en even voor middernacht werd de taxichauffeur mishandeld. Ook werd hij beroofd van zijn geld.

Ouderwets speurwerk van de recherche leidde naar de 19-jarige Rotterdammer. Deze bleek al vast te zitten voor een inbraak. Tijdens zijn eerdere aanhouding reed de verdachte rond in een auto die bij een inbraak gestolen was.

- Advertisement -

Gerelateerd