Slachtoffer (32) ongeval Mathenesserlaan Rotterdam aan verwondingen overleden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De 32-jarige Rotterdamse vrouw die zaterdagochtend 11 januari op de Mathenesserlaan werd aangereden, is donderdag 6 februari overleden. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Op de zaterdagochtend werd het slachtoffer aangereden door een personenauto die na het ongeluk doorreed. De beschadigd auto werd aangetroffen op de Veelzigtstraat.

- Advertisement -

Een dag later werd een 23-jarige Rotterdammer aangehouden, waarvan de politie vermoedt dat dit de bestuurder was. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeluk met zwaar lichamelijk letsel als gevolg.

‘Onderzoek onverminderd door’
Het onderzoek naar de toedracht gaat onverminderd door en de politie spreekt graag met getuigen die iets kunnen vertellen over de route die de later aangehouden verdachte na het ongeval aflegde.

Bent u bent u getuige geweest of heeft u de Volkswagen Up na het ongeval zien rijden tussen de Mathenesserlaan en de Veelzigtstraat? Heeft u de auto in de Veelzigtstraat zien parkeren? Of heeft u andere informatie dit van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd