Twee 16-jarige jongens aangehouden voor steekincident nabij metrostation Graskruid in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie hield woensdagmorgen 4 maart twee 16-jarige jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 24 februari nabij metrostation Graskruid. Een 18-jarige Rotterdammer en een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel raakten daarbij gewond.

Die maandagavond belde één van de jongens het alarmnummer. Hij gaf aan dat hij in de omgeving van metrostation Graskruid in de bosjes lag met een steekwond. Hulpdiensten gingen naar de jongen op zoek. Intussen kwam een melding over een tweede slachtoffer binnen. Beide jongens hadden steekwonden, zijn in een ziekenhuis behandeld en herstellen inmiddels van hun verwondingen.

- Advertisement -

Informatie nog steeds welkom
De politie is nog altijd bezig om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is en komt daarom graag in contact met mensen die meer informatie hebben, maar zich nog niet hebben gemeld. Contact met districtrecherche Rijnmond-Oost kan worden opgenomen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -

Gerelateerd