Twee 16-jarige jongens aangehouden voor steekincident nabij metrostation Graskruid in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie hield woensdagmorgen 4 maart twee 16-jarige jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 24 februari nabij metrostation Graskruid. Een 18-jarige Rotterdammer en een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel raakten daarbij gewond.

Die maandagavond belde één van de jongens het alarmnummer. Hij gaf aan dat hij in de omgeving van metrostation Graskruid in de bosjes lag met een steekwond. Hulpdiensten gingen naar de jongen op zoek. Intussen kwam een melding over een tweede slachtoffer binnen. Beide jongens hadden steekwonden, zijn in een ziekenhuis behandeld en herstellen inmiddels van hun verwondingen.

- Advertisement -

Informatie nog steeds welkom
De politie is nog altijd bezig om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is en komt daarom graag in contact met mensen die meer informatie hebben, maar zich nog niet hebben gemeld. Contact met districtrecherche Rijnmond-Oost kan worden opgenomen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...