Dode bij schietpartij op Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 57-jarige Turkse man is vrijdagavond 5 juni om het leven gekomen bij een schietpartij op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam ‘s-Gravenland. Het slachtoffer liep met zijn hond op het voetpad naast de Ringvaartplas toen er een auto stopte en de man van dichtbij onder vuur nam. Het slachtoffer werd door meerdere kogels geraakt.

- Advertisement -

De schietpartij vond omstreeks 22:15 uur plaats, volgens getuigen zijn er tientallen kogels afgevuurd. Gezien het grote aantal hulzen wat is aangetroffen lijkt het erop dat er gebruik is gemaakt van een automatisch vuurwapen. Na de schietpartij ging er een zwarte auto vandoor, niet veel verderop op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel werd er een auto volledig in de brand aangetroffen.

Reeks dodelijke schietincidenten
In Rotterdam zijn recent veel schietpartijen, waarvan nu de derde fatale in slechts korte tijd. Zo overleed op 10 mei een 25-jarige man bij een schietincident op de Bergselaan. Op 29 mei werd een man dodelijk getroffen op de Bramentuin.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Reanimatie na ongeluk op rotonde Aveling Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is maandagmorgen door hulpverleners gereanimeerd op de Aveling in Hoogvliet. De bestuurder raakte onwel...

Door raam gegooid explosief ontploft op bed Klarinet Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is op de Klarinet in Rotterdam-Zevenkamp een explosief door een raam van een woning...

Zwaargewonde na steekpartij Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Op de parkeerplaats van een psychiatrische instelling aan de Van Swietenlaan in Rotterdam is rond 16.34...

Meerdere gewonden bij woningbrand in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagmiddag 23 februari zijn meerdere personen gewond geraakt, van wie één ernstig, bij een woningbrand...