dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Dode bij schietpartij op Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – Een 57-jarige Turkse man is vrijdagavond 5 juni om het leven gekomen bij een schietpartij op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam ‘s-Gravenland. Het slachtoffer liep met zijn hond op het voetpad naast de Ringvaartplas toen er een auto stopte en de man van dichtbij onder vuur nam. Het slachtoffer werd door meerdere kogels geraakt.

De schietpartij vond omstreeks 22:15 uur plaats, volgens getuigen zijn er tientallen kogels afgevuurd. Gezien het grote aantal hulzen wat is aangetroffen lijkt het erop dat er gebruik is gemaakt van een automatisch vuurwapen. Na de schietpartij ging er een zwarte auto vandoor, niet veel verderop op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel werd er een auto volledig in de brand aangetroffen.

Reeks dodelijke schietincidenten
In Rotterdam zijn recent veel schietpartijen, waarvan nu de derde fatale in slechts korte tijd. Zo overleed op 10 mei een 25-jarige man bij een schietincident op de Bergselaan. Op 29 mei werd een man dodelijk getroffen op de Bramentuin.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -