zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen

- advertentie -

Vlaardingen – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie doet nog altijd onderzoek naar wat er precies gebeurde wat tot het ongeval heeft geleid en roept getuigen op om zich te melden.

In de bewuste nacht van vrijdag op zaterdag reden twee auto’s op hoge snelheid over de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg, waarna ze door onbekende oorzaak van de weg raakten. Eén van de auto’s crashte tegen een boom, waarbij de twee inzittenden zwaar inwendig letsel opliepen. De andere auto schampte een boom, schept een geparkeerde fiets en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder liep arm- en nekletsel op.

Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder van de auto die tegen de boom crashte, is overleden aan diens verwondingen. Hoe de andere twee slachtoffers eraan toe zijn, is verder niet bekend gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft nog veel vragen over de exacte oorzaak van het ongeval. Zo is gebleken dat beide auto’s ‘behoorlijk hard’ reden. De politie vraagt zich af of er zich voorafgaand aan het incident elders nog wat heeft plaatsgevonden. Daarom worden getuigen, die mogelijk de auto’s eerder hebben zien rijden, opvallend rijgedrag hebben gezien of een eerdere ontmoeting of confrontatie hebben waargenomen, om contact op te nemen met de politie. De auto’s zijn een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3.

Contact opnemen kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844; vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -