donderdag, juni 24, 2021
17.6 C
Rotterdam
donderdag 24 juni 2021

Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen

Vlaardingen – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie doet nog altijd onderzoek naar wat er precies gebeurde wat tot het ongeval heeft geleid en roept getuigen op om zich te melden.

In de bewuste nacht van vrijdag op zaterdag reden twee auto’s op hoge snelheid over de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg, waarna ze door onbekende oorzaak van de weg raakten. Eén van de auto’s crashte tegen een boom, waarbij de twee inzittenden zwaar inwendig letsel opliepen. De andere auto schampte een boom, schept een geparkeerde fiets en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder liep arm- en nekletsel op.

Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder van de auto die tegen de boom crashte, is overleden aan diens verwondingen. Hoe de andere twee slachtoffers eraan toe zijn, is verder niet bekend gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft nog veel vragen over de exacte oorzaak van het ongeval. Zo is gebleken dat beide auto’s ‘behoorlijk hard’ reden. De politie vraagt zich af of er zich voorafgaand aan het incident elders nog wat heeft plaatsgevonden. Daarom worden getuigen, die mogelijk de auto’s eerder hebben zien rijden, opvallend rijgedrag hebben gezien of een eerdere ontmoeting of confrontatie hebben waargenomen, om contact op te nemen met de politie. De auto’s zijn een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3.

Contact opnemen kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844; vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op telefoonnummer 0800-7000.

Related Articles

Drie jaar cel geëist voor medeplegen schietincident bij ruzie in Boskoop

0
Boskoop - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft drie jaar celstraf geëist tegen een 21-jarige Boskoper...

Celstraffen geëist tegen familieleden trouwstoetmepper

0
Rotterdam - Tegen drie familieleden van de man die op 30 augustus 2019 tijdens een...

Zwaargewonde na steekpartij op volkstuinvereniging De Zandweg Kromme Zandweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Kromme Zandweg in Rotterdam is woensdagavond een persoon...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Erasmus MC: oorzaak invloed op hersenen Covid op het spoor

Erasmus MC: oorzaak invloed op hersenen Covid op het spoor [...]

Naast de 'oude' Kuip komt er een nieuw stadscentrum

Naast de 'oude' Kuip komt er een nieuw stadscentrum [...]

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg [...]

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik [...]

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,991VolgersVolg