Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen

maandag 20 juli 2020 15:01

Vlaardingen – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie doet nog altijd onderzoek naar wat er precies gebeurde wat tot het ongeval heeft geleid en roept getuigen op om zich te melden.

In de bewuste nacht van vrijdag op zaterdag reden twee auto’s op hoge snelheid over de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg, waarna ze door onbekende oorzaak van de weg raakten. Eén van de auto’s crashte tegen een boom, waarbij de twee inzittenden zwaar inwendig letsel opliepen. De andere auto schampte een boom, schept een geparkeerde fiets en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder liep arm- en nekletsel op.

Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder van de auto die tegen de boom crashte, is overleden aan diens verwondingen. Hoe de andere twee slachtoffers eraan toe zijn, is verder niet bekend gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft nog veel vragen over de exacte oorzaak van het ongeval. Zo is gebleken dat beide auto’s ‘behoorlijk hard’ reden. De politie vraagt zich af of er zich voorafgaand aan het incident elders nog wat heeft plaatsgevonden. Daarom worden getuigen, die mogelijk de auto’s eerder hebben zien rijden, opvallend rijgedrag hebben gezien of een eerdere ontmoeting of confrontatie hebben waargenomen, om contact op te nemen met de politie. De auto’s zijn een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3.

Contact opnemen kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844; vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie doet nog altijd onderzoek naar wat er precies gebeurde wat tot het ongeval heeft geleid en roept getuigen op om zich te melden.

In de bewuste nacht van vrijdag op zaterdag reden twee auto’s op hoge snelheid over de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg, waarna ze door onbekende oorzaak van de weg raakten. Eén van de auto’s crashte tegen een boom, waarbij de twee inzittenden zwaar inwendig letsel opliepen. De andere auto schampte een boom, schept een geparkeerde fiets en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder liep arm- en nekletsel op.

Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder van de auto die tegen de boom crashte, is overleden aan diens verwondingen. Hoe de andere twee slachtoffers eraan toe zijn, is verder niet bekend gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft nog veel vragen over de exacte oorzaak van het ongeval. Zo is gebleken dat beide auto’s ‘behoorlijk hard’ reden. De politie vraagt zich af of er zich voorafgaand aan het incident elders nog wat heeft plaatsgevonden. Daarom worden getuigen, die mogelijk de auto’s eerder hebben zien rijden, opvallend rijgedrag hebben gezien of een eerdere ontmoeting of confrontatie hebben waargenomen, om contact op te nemen met de politie. De auto’s zijn een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3.

Contact opnemen kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844; vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!