Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie doet nog altijd onderzoek naar wat er precies gebeurde wat tot het ongeval heeft geleid en roept getuigen op om zich te melden.

In de bewuste nacht van vrijdag op zaterdag reden twee auto’s op hoge snelheid over de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg, waarna ze door onbekende oorzaak van de weg raakten. Eén van de auto’s crashte tegen een boom, waarbij de twee inzittenden zwaar inwendig letsel opliepen. De andere auto schampte een boom, schept een geparkeerde fiets en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder liep arm- en nekletsel op.

- Advertisement -

Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder van de auto die tegen de boom crashte, is overleden aan diens verwondingen. Hoe de andere twee slachtoffers eraan toe zijn, is verder niet bekend gemaakt.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft nog veel vragen over de exacte oorzaak van het ongeval. Zo is gebleken dat beide auto’s ‘behoorlijk hard’ reden. De politie vraagt zich af of er zich voorafgaand aan het incident elders nog wat heeft plaatsgevonden. Daarom worden getuigen, die mogelijk de auto’s eerder hebben zien rijden, opvallend rijgedrag hebben gezien of een eerdere ontmoeting of confrontatie hebben waargenomen, om contact op te nemen met de politie. De auto’s zijn een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3.

Contact opnemen kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844; vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...