donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

17-jarige Rotterdammer aangehouden in zaak dodelijke steekpartij op pier Scheveningen

- advertentie -

Rotterdam, Den Haag – De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale steekpartij op de Scheveningse Pier. De 17-jarige Rotterdammer zit sinds gisteren vast. Van twee andere verdachten is het voorarrest gisteren met 90 dagen verlengd.

Op maandagavond 10 augustus vond op de Pier in Scheveningen een steekpartij plaats waarbij een 19-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Twee 20-jarige verdachten uit Amsterdam werden diezelfde avond aangehouden. Zij worden verdacht van doodslag in vereniging. Hun voorarrest is donderdag door de raadkamer van de rechtbank met 90 dagen verlengd.

Donderdag is ook een 17-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van opruiing en openlijke geweldpleging. De rechter-commissaris heeft vrijdag beslist dat zijn aanhouding rechtmatig is. Het Openbaar Ministerie is voornemens hem volgende week dinsdag voor te geleiden.

Het onderzoek richt zich behalve op het steken ook nadrukkelijk op de context: wat is er gebeurd voorafgaand aan en rondom het steekincident? Meer aanhoudingen worden daarom niet uitgesloten.


Bron foto: Archief

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -