17-jarige Rotterdammer aangehouden in zaak dodelijke steekpartij op pier Scheveningen

vrijdag 21 augustus 2020 17:03

Rotterdam, Den Haag – De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale steekpartij op de Scheveningse Pier. De 17-jarige Rotterdammer zit sinds gisteren vast. Van twee andere verdachten is het voorarrest gisteren met 90 dagen verlengd.

Op maandagavond 10 augustus vond op de Pier in Scheveningen een steekpartij plaats waarbij een 19-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Twee 20-jarige verdachten uit Amsterdam werden diezelfde avond aangehouden. Zij worden verdacht van doodslag in vereniging. Hun voorarrest is donderdag door de raadkamer van de rechtbank met 90 dagen verlengd.

Donderdag is ook een 17-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van opruiing en openlijke geweldpleging. De rechter-commissaris heeft vrijdag beslist dat zijn aanhouding rechtmatig is. Het Openbaar Ministerie is voornemens hem volgende week dinsdag voor te geleiden.

Het onderzoek richt zich behalve op het steken ook nadrukkelijk op de context: wat is er gebeurd voorafgaand aan en rondom het steekincident? Meer aanhoudingen worden daarom niet uitgesloten.


Bron foto: Archief

 

0 reacties

17-jarige Rotterdammer aangehouden in zaak dodelijke steekpartij op pier Scheveningen
Schrijver:

 

 

Rotterdam, Den Haag – De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale steekpartij op de Scheveningse Pier. De 17-jarige Rotterdammer zit sinds gisteren vast. Van twee andere verdachten is het voorarrest gisteren met 90 dagen verlengd.

Op maandagavond 10 augustus vond op de Pier in Scheveningen een steekpartij plaats waarbij een 19-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Twee 20-jarige verdachten uit Amsterdam werden diezelfde avond aangehouden. Zij worden verdacht van doodslag in vereniging. Hun voorarrest is donderdag door de raadkamer van de rechtbank met 90 dagen verlengd.

Donderdag is ook een 17-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van opruiing en openlijke geweldpleging. De rechter-commissaris heeft vrijdag beslist dat zijn aanhouding rechtmatig is. Het Openbaar Ministerie is voornemens hem volgende week dinsdag voor te geleiden.

Het onderzoek richt zich behalve op het steken ook nadrukkelijk op de context: wat is er gebeurd voorafgaand aan en rondom het steekincident? Meer aanhoudingen worden daarom niet uitgesloten.


Bron foto: Archief

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!