maandag, mei 17, 2021
12.7 C
Rotterdam
maandag 17 mei 2021

Nog twee verdachten aangehouden na schietincident aan het Zijde in Boskoop

Boskoop – De politie heeft donderdag 1 oktober nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar het schietincident in een woning aan het Zijde in Boskoop dat in de ochtend van 27 september plaatsvond.

Op de vroege ochtend van zondag 27 september vond in een woning een schietincident plaats. Daarbij raakte een 22-jarige man zwaargewond. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij direct geopereerd moest worden.

Rondom de woningen werden diverse personen gecontroleerd toen de politie het onderzoek opstartte. Kort erop werd een 30-jarige man uit Boskoop aangehouden. Na voorgeleiding aan de rechter-commissaris is besloten dat de verdachte in voorlopige hechtenis moet blijven.

Het onderzoek leidde de politie naar nog twee verdachten: Het gaat om een 21-jarige man uit Boskoop en een 23-jarige man uit Waddinxveen. Wat hun rol bij het schietincident was, is verder niet uitgelegd. Beide verdachten zitten in volledige beperking, wat betekent dat ze enkel contact mogen hebben met hun advocaat. Zij worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Getuigenoproep
De politie is nog altijd op zoek naar meer getuigen die iets gezien of gehoord hebben of camerabeelden hebben van de omgeving Zijde in Boskoop ter hoogte van de rotonde met de Boezemlaan. Heeft u informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u beelden waarop misschien iets te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld tips anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Thorbeckeweg Dordrecht

0
Dordrecht - Een man is zondagmiddag zwaargewond aangetroffen in het portiek van een flat aan...

Zwaargewonde na botsing tegen trampaal Varkenoordseviaduct Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist is zondagmiddag zwaargewond geraakt door een éénzijdig ongeval op het Varkenoordseviaduct...

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Vrouw van tas beroofd op parkeerplaats aan Kromme Zandweg

Vrouw van tas beroofd op parkeerplaats aan Kromme Zandweg [...]

Feyenoord teleurgesteld in binnendringende supporters

Feyenoord teleurgesteld in binnendringende supporters [...]

Ook Malta en Roemenië skippen ceremonie songfestival

Ook Malta en Roemenië skippen ceremonie songfestival [...]

Bestuurder rijdt tegen trampaal; zwaargewond naar ziekenhuis

Bestuurder rijdt tegen trampaal; zwaargewond naar ziekenhuis [...]

Ook coronabesmetting binnen IJslandse bubbel op songfestival

Ook coronabesmetting binnen IJslandse bubbel op songfestival [...]

Stay Connected

9,395FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg