Vrouw (38) overleden na ernstig ongeluk N207 Gouderak

Date:

Deel bericht:

Gouderak – Een 38-jarige vrouw uit Gouda is zaterdagavond om het leven gekomen nadat zij op de N207 bij het verbindingsasje frontaal werd aangereden door een witte bestelbus. Een ander voertuig raakte ook betrokken bij de aanrijding. De inzittende hiervan raakte niet gewond. Een 28-jarige man uit de Krimpenerwaard, de bestuurder van de bestelbus is door de politie aangehouden.

Het slachtoffer zat in een personenauto die door het ongeval zwaar beschadigd raakte. Brandweerpersoneel moest de vrouw uit het wrak bevrijden. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar de hulp mocht niet meer baten. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. De bestuurder van de bestelbus zou al voor het ongeval zijn opgevallen bij overige weggebruikers. Hij zou opvallend rijgedrag hebben vertoond. Diverse getuigen van de aanrijding zijn opgevangen door de politie en kregen slachtofferhulp aangeboden. Bent u getuige geweest van het ongeval, of kort voor het ongeval? Of heeft u (dashcam) opnames van de aanrijding? De politie is geïnteresseerd in deze beelden of verklaringen. Dit kan via 0900-8844 of via het tipformulier op de website van de politie.

Zie ook : Zwaargewonden na horrorcrash  N207 Gouderak

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand in schuur Kattendijk Gouderak

Gouderak - In een grote schuur achter een woning aan de Kattendijk in Gouderak is een flinke brand...

Brandweer blust schoorsteenbrand Middelblok Gouderak

Gouderak - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een schoorsteen van een dijkwoning aan het...

Brandweer blust schoorsteenbrand Iependaal Gouderak

Gouderak - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een schoorsteen aan de Iependaal in Gouderak....

Slachtoffer Kattendijk Gouderak blijkt natuurlijk overlijden

Gouderak - De persoon die vrijdagavond overleden langs de Kattendijk in Gouderak werd aangetroffen is door een natuurlijke...