donderdag, januari 21, 2021

Vrouw (38) overleden na ernstig ongeluk N207 Gouderak

Gouderak – Een 38-jarige vrouw uit Gouda is zaterdagavond om het leven gekomen nadat zij op de N207 bij het verbindingsasje frontaal werd aangereden door een witte bestelbus. Een ander voertuig raakte ook betrokken bij de aanrijding. De inzittende hiervan raakte niet gewond. Een 28-jarige man uit de Krimpenerwaard, de bestuurder van de bestelbus is door de politie aangehouden.

Het slachtoffer zat in een personenauto die door het ongeval zwaar beschadigd raakte. Brandweerpersoneel moest de vrouw uit het wrak bevrijden. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar de hulp mocht niet meer baten. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. De bestuurder van de bestelbus zou al voor het ongeval zijn opgevallen bij overige weggebruikers. Hij zou opvallend rijgedrag hebben vertoond. Diverse getuigen van de aanrijding zijn opgevangen door de politie en kregen slachtofferhulp aangeboden. Bent u getuige geweest van het ongeval, of kort voor het ongeval? Of heeft u (dashcam) opnames van de aanrijding? De politie is geïnteresseerd in deze beelden of verklaringen. Dit kan via 0900-8844 of via het tipformulier op de website van de politie.

Zie ook : Zwaargewonden na horrorcrash  N207 Gouderak

 

Related Articles

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Verdachte branden Roer Capelle aan den IJssel bekent schuld

0
Capelle aan den IJssel - De 35-jarige verdachte van de branden in Capelle aan den...

Gemeentemedewerkster Den Haag aangehouden voor diefstal van ruim zes ton

0
Den Haag - De recherche heeft op woensdag 30 december 2020 een 30-jarige Haagse vrouw...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg