Slachtoffer steekpartij Spijkenisse nog altijd in levensgevaar

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – De politie tast nog altijd in het donker over het steekincident vorige week op het Salamanderveen. Het 25-jarige slachtoffer uit het Belgische Diepenbeek verkeert nog altijd in levensgevaar.

In de nacht van donderdag op vrijdag 23 oktober troffen buurtbewoners rond middernacht het ernstig gewonde slachtoffer aan. Aangesnelde agenten ontdekten een diepe steekwond. De man is met spoed naar het ziekenhuis en verkeert nog altijd in levensgevaar, aldus de politie.

- Advertisement -

De politie heeft buurtbewoners gesproken na het incident. Zij spreken over een mogelijk ruzie, maar concrete informatie is er niet. Door de toestand van het slachtoffer heeft de politie hem nog niet kunnen spreken.

Mensen die bruikbare informatie hebben, maar nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen dit uiteraard nog melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Burgemeester Nissewaard legt groeps- en gebiedsverbod op voor 14 uithalers

Burgemeester Foort van Oosten van Nissewaard heeft aan een groep van veertien jonge uithalers voor de periode van...

Politie doet onderzoek na aantreffen van lichaam in sloot Veerman Spijkenisse

Spijkenisse - De politie doet onderzoek aan de Veerman naar een lichaam welke vanmorgen is gevonden in de...

Twee personen gewond bij steekpartij in woning verdachte aangehouden Wilhelmina Druckerstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagmiddag 7 maart rond 14.17 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden. Het steekincident vond plaats in een...

Verkeerschaos na ernstig ongeluk Hartelbrug Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagochtend 19 februari rond 10.07 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond plaats aan...