Slachtoffer steekpartij Spijkenisse nog altijd in levensgevaar

Date:

Share post:

Spijkenisse – De politie tast nog altijd in het donker over het steekincident vorige week op het Salamanderveen. Het 25-jarige slachtoffer uit het Belgische Diepenbeek verkeert nog altijd in levensgevaar.

In de nacht van donderdag op vrijdag 23 oktober troffen buurtbewoners rond middernacht het ernstig gewonde slachtoffer aan. Aangesnelde agenten ontdekten een diepe steekwond. De man is met spoed naar het ziekenhuis en verkeert nog altijd in levensgevaar, aldus de politie.

De politie heeft buurtbewoners gesproken na het incident. Zij spreken over een mogelijk ruzie, maar concrete informatie is er niet. Door de toestand van het slachtoffer heeft de politie hem nog niet kunnen spreken.

Mensen die bruikbare informatie hebben, maar nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen dit uiteraard nog melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd