Voorarrest verlengd van verdachte steekpartij in centrum Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – De man die is aangehouden voor de steekpartij in een Albert Heijn-filiaal in de binnenstad van Den Haag, waarna ook brand uitbrak, is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zijn voorarrest is met veertien dagen verlengd.

Woensdag 2 december vond rond het middaguur een steekpartij plaats in een Albert Heijn aan de Grote Marktstraat, in het centrum van de stad. Daarna ontstond ook brand in de supermarkt. Drie medewerkers raakten gewond, waarvan er twee naar het ziekenhuis moesten worden vervoerd. Ze raakten niet levensbedreigend gewond.

In de omgeving werd direct gezocht naar de dader. Een 43-jarige man werd uiteindelijk in Pijnacker overmeesterd. Over het motief van zijn daden is nog niks bekend gemaakt. De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze besloot het voorarrest met twee weken te verlengen. De man wordt drievoudig poging tot doodslag ten laste gelegd.

- Advertisement -

Gerelateerd