zaterdag, januari 23, 2021

Voorarrest verlengd van verdachte steekpartij in centrum Den Haag

Den Haag – De man die is aangehouden voor de steekpartij in een Albert Heijn-filiaal in de binnenstad van Den Haag, waarna ook brand uitbrak, is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zijn voorarrest is met veertien dagen verlengd.

Woensdag 2 december vond rond het middaguur een steekpartij plaats in een Albert Heijn aan de Grote Marktstraat, in het centrum van de stad. Daarna ontstond ook brand in de supermarkt. Drie medewerkers raakten gewond, waarvan er twee naar het ziekenhuis moesten worden vervoerd. Ze raakten niet levensbedreigend gewond.

In de omgeving werd direct gezocht naar de dader. Een 43-jarige man werd uiteindelijk in Pijnacker overmeesterd. Over het motief van zijn daden is nog niks bekend gemaakt. De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze besloot het voorarrest met twee weken te verlengen. De man wordt drievoudig poging tot doodslag ten laste gelegd.

Related Articles

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Herinnering: Vanaf vanavond geldt de avondklok

0
Vanavond vanavond 21.00 uur is de avondklok in Nederland van kracht. In dit artikel zetten...

Jongens steken container in brand, politie voert gesprek met ouders Pieter Mondriaanrade Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Twee jongetjes zijn zaterdagmiddag door de politie naar huis gebracht...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg