Politie op zoek naar 25-jarige Serge voor ombrengen 35-jarige vrouw in Noordwijk

Date:

Deel bericht:

Noordwijk – De politie heeft de identiteit en een foto vrijgegeven van de man die er van wordt verdacht op 20 december 2020 een 35-jarige vrouw om het leven in te hebben gebracht in Noordwijk. De politie is dringend op zoek naar tips die kunnen leiden tot zijn aanhouding.


UPDATE: Serge H. is inmiddels aangehouden


- Advertisement -

Afgelopen zondagmiddag 20 december werd in een woning aan het Lindenplein in Noordwijk het lichaam van een 35-jarige vrouw gevonden. De politie zegt dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen en heeft inmiddels een verdachte in beeld.

Het gaat om de 25-jarige Serge H.. De politie zegt dat de man op de vlucht is en zich mogelijk in het buitenland schuil houdt. De man heeft lang donker krullend haar, dat hij los of vast draagt. Hij heeft een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas.

Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Van Serge is bekend dat hij psychische klachten heeft en agressief kan reageren: “Wanneer u deze man tegenkomt, handelt u dan niet zelf maar bel de plaatselijke politie”, benadrukt de politie. Inmiddels staat Serge H. internationaal gesignaleerd voor aanhouding.

Tips melden
Mocht u Serge H. sinds afgelopen zondag hebben gezien, of weet u waar hij mogelijk verblijft, geef dit dan door aan de politie. Nogmaals benadrukken we om de man niet zelf te benaderen.

Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. U kunt ook anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-3459876.

- Advertisement -

Gerelateerd