vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Serge H. aangehouden in Frankrijk

- advertentie -

Noordwijk, Frankrijk – Donderdag 24 december hebben agenten van de Franse politie de 25-jarige Serge H. aangehouden. H. wordt ervan verdacht een 35-jarige vrouw om het leven te hebben gebracht in Noordwijk.

Afgelopen zondag trof de politie het levenloze lichaam de van 35-jarige vrouw aan in een woning aan het Lindenplein in Noordwijk. De politie startte direct een groot onderzoek en al snel kwam de 25-jarige Serge in beeld.

Meerdere tips
Gisteren nog verspreidde de politie zijn naam en foto. Het onderzoeksteam heeft na de verspreiding van de foto en de naam van de verdachte meerdere tips ontvangen en zeggen hiervoor dankbaar te zijn.

Na een uitgebreid recherche-onderzoek en de samenwerking met de Franse en Belgische autoriteiten werd de verblijfplaats van de verdachte bekend. Vanmorgen kon de verdachte worden aangehouden.

Uitleveringsprocedure
Door het OM Den Haag zal aan de Franse autoriteiten de uitlevering van deze verdachte worden gevraagd. De procedure hierover zal naar verwachting enige tijd in beslag nemen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -